EkoCid je stvaran, reagujte.

EkoCid je stvaran, reagujte.
Nije na drugima, na Vama je! Nismo nasledili ovu planetu od svojih predaka- pozajmili smo je od svoje Dece

петак, 5. март 2010.

Nadjemo se kod Velikog Drveta

Tri put' seci- po svojoj meri
Posečena debla platana na javnoj licitaciji 25. Feb. 2010 12:09 Izvor: Tanjug
Grane od posečenih platana u beogradskom Bulevaru Kralja Aleksandra biće data za grejanje socijalno ugroženih porodica, dok će velika debla biti prodata na javnoj licitaciji, potvrdjeno u JKP "Zelenilo Beograd".
Novac za novi drvored ? 22. Feb. 2010 16:19 Izvor: Tanjug
Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i članovi skupštinskog Odbora za zaštitu životne sredine ocenili su danas da im predstoji zajednički napor na pronalaženju novca za postavljanje novog drvoreda u Bulevaru Kralja Aleksandra.

Novac za novi drvored ne postoji! Planski zasad novog drvoreda ne postoji! Drveće nije bilo trulo (pored svih dokaza posekose 400 stabala-PA TO JE VEC SUMARAK!!! !) ako je drvece bilo trulo, kako je onda moguce će da ce ga tako trulog prodavati na aukciji/licitaciji; evidentno je da na aukciji neće biti trulo drvo-jer trulo deblo nije upotrebljivo.

Drveni advokat jos uvek brani Platan 198. U proteklih pet dana Živanović je dobio je podršku mnogih građana, ali je privukao i pažnju medija. Do sada je prikupljeno 2.260 potpisa, među kojim se našao i potpis jednog radnika Zelenila, a peticija je predata gradskoj vlasti.... S obzirom da me nisu pomerili, oni na neki način meni ipak priznaju pravo na protest - kaže Živanović i dodaje da ukoliko zaista ovo drvo izbegne testeru, za nekoliko godina ljudi će govoriti: vidimo se na Bulevaru kod velikog drveta.

Нема коментара:

Постави коментар

Molimo Vas da ne ostavljate neprimerene komentare
Hvala